Banner

Info
Plusgiro: 89 49 50 - 5
Mer info klicka här
Sponsorer
LostAndFound.se

Sandströms kött

Kvalitetshem

Inloggade anvndare
Beskare: 3

Inloggade anvndare: 0

Registrerade anvndare: 61
Senast registrerade anvndare: pjarle

Veckans tips
Veckans tipsrad.

En liten inblick.
BK BLEKET ON TOUR
TRÄNINGSLÄGRET NORRKÖPING`11

Hmm.. Innan jag går in på den Succe vi gjorde i Norrköping så tänkte jag skriva lite om säsongen 2010. Förra året var ett riktigt dåligt år. Det sportsliga var näst intill en katastrof. Vi var många gubbar på försäsongen och det såg ut på pappret att vi skulle kunna vara ett topplag i 7an och kunna prestera bra med B-laget. När väl serierna drog igång var det vissa gånger svårt att ens få ihop ett lag. A-laget varvade vinst och förlust och B-laget kämpade i motvind mest hela året. Det enda possitiva med förra året var nog Bleketdagen. Där lyckades vi få ihop ett bra startfält med lag och mycket bra mat mm som vanligt. Jag lägger in ett MEN där. Det kan bli bättre. För min egen del försvann säsongen i en knäskada som hindrade från spel hela året. Jag ska inte skylla på det för mycket för jag som många fler i laget har en småbarnsfamilj att ta hand om. Det känns som att den kombinationen inte är den bästa att motivera sig när det är skiiiiiiit jobbigt att få ihop lag till matcher. Aningen stressigt kan det bli kan jag lova. En stor eloge vill jag rikta till Lasse som la ner otroligt mycket tid på att få B-laget att funka. Eftersom Bleketgalan uteblev så har inga inviduella priser delats ut för 2010. Det vi kan komma överens om är att om alla bryr sig lite mer så blir detta en rolig säsong. De vi har gjort i år är att vi tagit bort B-laget helt. Det blir för mycket negativt av allt jobb i motvind. Fotboll ska vara kul,inte en börda. Därför har BK Bleket bara ett lag i år.
2011 då?
Jo,vi har kört lite inomhus under vintern. Några uteträningar har hunnits med och även några träningsmatcher. Och så har vi ju då varit på träningsläger i Norrköping!! Jag har själv spelat fotboll i exakt 30 år nu (satan)! Det roligaste som finns är just att åka på läger med grabbarna/gubbarna. När man var liten var det ju skitkul och åka nånstans o sova över o busa lite och så. Men fan nu är det ju ännu roligare. Det kanske beror på vilket gäng man åker med? Men jag kan lova att det finns nog inget roligare gäng än Bleket.
Torsdag 7e April.
Från början var vi 17 man som skulle förgylla Peking som Norrköping kallas. Det slutade med att vi blev 15. Bleket skulle samlas nere i Peking under Torsdag eftermiddag/kväll. Vi checkade in på ett vandrarhem som hette Turistgården. Det visade sig att det var finare på bild än på riktigt,men inga klagomål hördes. Och det är en sak som jag blir glad över. Alla är glada ändå,vi är ett lag som är glada för dom små sakerna. Folk börja samlas i byn och jag tro faktist att alla var förbi Bishop Arms innan kvällen var slut. Nu tänker alla att det var en skön start på resan. Vi backar lite i tiden. Folk börjar samlas i byn,på bolaget. Några har ”värmt” på resan ner. Lasse hade med sig Irakisk sprit (Arak) som det bjöds på under samlingen. Hur han fått tag i den går vi inte in på här. Den som inte dricker får stå hette det. Fast grejjen var att den som drack kunde inte stå. Redan första kvällen gick folk ”all in” för simborgarmärket. Kväll 1 avklarad och Bleket var känt i Peking.
Fredag 8e April.
Alla som var med på resan hade fått ett reseprogram i telefon så att man lätt kunde kolla vilka tider som gällde under resan. Fredag stog det följande. 7.30 jogg,10.30 träning,15 teori med mat och övrigt där i mellan. Det funkade utmärkt. Starka som alla var närvarade nästan alla vid alla tillfällen. Träningen blev förlagd på en grusplan 100m från ”hotellet”. Inge vidare men kul var det iaf. Teorin var en succe. Jag tror att allt som sades på mötet var helt genomtänkt. Faktist kommer jag inte ihåg så mycket mer än att vi lova varann att satsa lite mer på fotbollen i år och använda oss av nån taktik. Bleket skulle även bli bättre på att dra in pengar på massa roliga saker som gynna oss. Efter mötet var det fritt. Många valde att göra stan men hade en liten tanke i huvet att vi hade match dagen därpå. Själv tog jag och några andra en köttbit och några öl. Som alla andra Fredagar dom senaste 5 åren så var det läggdags efter maten. Fast dom flesta valde Harrys,Hugo och allt vad det hette såklart. Och såklart skämta jag om det där med att ha en tanke på att det är match dagen efter.. Vi e ju Bleket!
Lördag 9e April.
Schema. 8.30,jogg (frivillig),10,samling till match,11,Match mot Västra Cafeét,16,O´Learys och teambuilding. 8.00 hör jag bollar studsa i korridoren.. det är Jimmy och hans kusin Johan som ska ut och spela vägg. Annars var det helt tyst på ”hotellet”. 9.50 börjar liken leva. Några intar dryck för balans och harmoni med kropp o själ,några väljer en iskall dusch. Lasse väljer kall korv.10 så åker vi iväg till Himmelstalund Norra (grus) för match mot Västra Cafeèt. Jag vill tacka V.C för all hjälp med domare och plan och mm. Det har sannerligen inte varit lätt att få tag i motstånd eller någon som hjälpt till med nånting faktist i Peking. Matchen då. Grus är inte okej,vi hade faktist glömt hur illa det är med grus MEN ingen gnällde. V.C ställde upp med vad jag förmodar ett blandlag A-B? Vårat lag? Ja,har ni läst hit så borde ni hajja skicket. Zwalen i mål (drack ej Lasses sprit). Från sidan såg det ut som om matchen gick i repris. Långsamt. V.C tar ledning på straff. Efter halvtid ökas ledningen på till 2-0 efter ett friläge från misstänkt offside. Vårt nygamla förvärv Stefan Boman reducerar kvarten före slutet. Vi saknar inte möjligheter till kvittering och ledning men däremot saknas skärpan och flåset ganska mycket. V.C vinner med 2-1 och alla är glada. Efter matchen beger vi oss tillbaka till ”hotellet” och väntar in middagen på O´Learys. På hotellet spelas hög Technomusik med endast en dansande Zwalen. Då bryter vi av och slänger på ”This is Bleket” och minns gamla härliga 2009..tillsammans med några iskalla pivo såklart. Nyduschade o starka som fan drar vi ner på stan och glider in på ett O´Learys som befinner sig i begravningsstämmning. Peking har precis förlorat mot Gefle med 2-0 och vi respekterar detta med att tyst stå och vänta på vår sittning. Ölen kommer in till vårt bord och ljudvolymen skjuter i höjden. Hästjävlarna som man aldrig vinner nått på har sprungit vår väg och inbringar hela ”hotellkostnaden” i återbäring till alla i laget på vår dagens dubbel kupong. Det märks nu på folk att det börjar bli lite slitet på sina håll. Några går hem efter fotbollen ,men i sedvanlig ordning skickar Bleket ut dom starkaste på stan även denna kväll.
Söndag 10e April.
Jag vaknar i ottan och går upp och dricker vatten eftersom läpparna torkat fast i varann. Då känner jag en stank som jag inte trodde kunde finnas.. Jag går bort till elitens rum där dörren står på vid gavel. Alltså, gamla träningskläder,fis,sponk och rakvatten ger en doft som eventuellt kan användas vid kemisk krigsföring. Korsdrag,skurning och torkning och ut med all pant så var det fixat. Folket börjar dra sig hem mot sina tillhåll och kan nog lätt konstatera att detta var ännu en succe i sann Bleket anda.
Jag vill tacka alla som var med och gjorde denna resa till för mig och förmodligen alla andra som var med helt oförglömlig. Det har skrattats så mycket så jag tror dom flesta lever lite längre nu. Alla kommentarer man får höra ,alla gamla skrönor som berättas,man vill ju bara ha mer. En riktigt bra start på säsongen 2011 tycker jag.
/Kenneth


Utomhusträning
Nu har jag fått klarteckan från Värmdö IF som ansvarar för träningstider på Värmdövallen.

Vi har från och med vecka 13 fått en fast träningstid fram tills Farstaborg blir spelklar.

Vår nya träningstid är:
Tisdagar kl.20.30 - 22.00. Halvplan.

TRÄNINGSLÄGER "11
Träningsläger i Norrköping 7e-10e April.

Då har jag fått lite mer att gå på inför lägret i Peking.
Jag har bokat in oss på Turistgården vandrarhem som är beläget mitt i stan.
Boendet blir ca 700 /pers. Vi kommer att få grupprabatt på det.
Alla tar med egna lakan. Det finns att hyra/köpa men lättast är att ta med eget.
Frukost ingår ej så det fixar vi själva.
Vi tar in pengar första kvällen och betalar hela summan på plats.

Efter att skrivit i ett gäng gästböcker och mailat till olika lag runt och i Norrköping utan gensvar,har jag äntligen fått kontakt.
Laget som vi ska möta i en match heter Västra Cafeet BK. Där kommer mer info inom kort om tid och plan mm.

Vi åker ner under Torsdagen och samlas någonstans i stan alltefter folks behov.
Vi får prata ihop oss om hur vi ska resa.
Bil,buss,tåg .. det finns alternativ.

Om det dyker upp nåt mer så kommer det att skrivas här på hemsidan.
Håll utkik här för mer info.

Länkar.
http://www.turistgarden.se/
http://www.svenskalag.se/start.asp?teamID=4633

Har ni frågor så använd kommentarer hellst.
Ni får gärna kontakta mig med såklart om ni vill vara anonyma ;-)

/Kenneth

Licenser
Följande personer har giltiga licenser. Om du inte finns med i listan se till att ta med ett foto så fort som möjligt.

Fredrik Andersson 2012
Kenneth Hånell 2011
Jari Malm 2011
Niklas Westin 2012
Robert Belving 2011
Peter Dahlberg 2011
Joakim Sehlin 2011
Niklas Norevik 2011
Tobias Åbonde 2012
Niklas Tegge 2012
Martin Löfgren 2012
Per Öst 2012
Jimmy Halvardsson 2012
Tom 2011
Krister Zwahlen 2012
Magnus Bergström 2012
Jiri Uosukainen 2011
Markus Edberg 2012
Joakim Fallstig 2011
Christoffer Fröling 2012
Stefan Klevebrand 2011
Staffan 2011
Jacob Lundholm 2011
Kim Andersson 2011
Lucas 2011
Harald Mild 2011
Jonas Jarnhed 2011
Lars-Göran Rönnberg 2011
Anders Kahma 2011
Johan Larsson 2012
Markus Norevik 2012
Tomas Dersjö 2011
Jörgen Jonsson 2011
Freddie Johansson 2011
Roland Lönnberg 2011
Niklas Eklund 2011
Emanuel Landmark 2011
Martin Fridegren 2012
Jimmy Karlsson 2011
Tomas Andersson 2011
Patrik Karlsson 2011

Seriesammansättning 2011
BK Bleket spelar 2011 i H7H, lagen i serien är följande:

Boo SK
Fisksätra IF
Saltsjöbadens IF
BK Bleket
IV Drottninghamn
Spåret FC
Los Ché IF
Kungens Kurva IF
Attunda IF
Söder United FF

Årsmöte 26 Februari
Årsmöte 26 Februari 11:30 Ösby
Hndelser
Juli 2018
M Ti On To Fr L S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Logga in
Anvndarnamn

LsenordInte registrerad anvndare?
Klicka hr fr att registrera dig.

Frlorat lsenordet?
Begr ett nytt hr.